Over Niek

Niek Prins, geboren op 26 maart 1986, groeide op in Winterwijk. Al jong kreeg hij zangles en werd hij lid van de plaatselijke musicalvereniging Winterwijks Muziektheater (WMT). Niek is eigenlijk altijd blijven zitten en later ook lid geworden van het bestuur van de jeugdafdeling van het WMT, Harlekijn. Niek heeft meegedaan aan enkele talentenjachten en kwam met name bij XFactor een aantal rondes door. Een bijzondere ervaring om mee te maken.

Op dit moment is Niek, na een uitstapje bij het popkoor Doetinpop en verhuizingen eerst naar Doetinchem en daarna naar Zelhem, nu lid van musicalvereniging Musical Producties Gaanderen (MPG). Daarnaast volgt Niek zangles bij vakvrouw Karin Bloemen om zijn stem en presentatie te perfectioneren.

In het dagelijks leven is Niek werkzaam voor BAP Medical als product manager. Als vrijwilliger heeft Niek de lokale afdeling in Doetinchem van de landelijke stichting Met je Hart opgezet. Deze stichting zet in om eenzame ouderen uit hun isolement te halen. Dit doen zij door als vrijwilligers met groepjes ouderen te gaan eten. Niek zou dit in de toekomst graag willen uitbreiden met een muzikale activiteit.